BAS 4
2006/2007

Campione, Campione, ole ole ole

5 mei 2007

Op een zonovergoten veld 7 in Zeewolde mocht uiteindelijk de hele (nou ja, het fitte gedeelte althans) ploeg aantreden voor de laatste wedstrijd va Lees Verder >

Koperen Allard scoort twee keer

24 maart 2007

BAS 4 won opnieuw in 2007; nu werd VVOG 5 met 3-1 verslagen. Grote man aan BAS-zijde was Allard Stuifzand - die gisteren zijn koperen bruiloft vierde  Lees Verder >

BAS 4 loopt geen schade op

17 maart 2007

Na een dramatisch zwakke eerste helft herstelde BAS 4 zich na rust tegen DSV '61 4: het werd 4-0. Er was even sprake van eerder aftrappen, o Lees Verder >

Stug VVOP buigt pas in de slotfase...

10 maart 2007

Op het - door Ceelen Sport - aangelegde kunstgras van Voorthuizen nam BAS 4 uiteindelijk pas in de slotfase afstand van rode lantaarndrager VVOP 6: Lees Verder >

Lekker dagje Veluwe

17 februari 2007

Het was een mooie dag, en heerlijk voetbalweertje. En aangezien 't Harde 6 weliswaar een hoogvlieger in de 6e klasse is, maar toch een (flink) maat Lees Verder >

BAS 4 geeft 2 punten cadeau

10 februari 2007

BAS 4 nam op een kil veld 2 na rust een 2-0 voorsprong, maar moest in de slotfase toch nog een gelijkspel toestaan aan Bennekom 10. Vlak voor tijd  Lees Verder >

Goed slot in 2006

16 december 2006

De laatste competitiewedstrijd tegen Nunspeet 4 leverde een op het oog regelmatige overwinning op: 4-1. Uitblinker was echter BAS 6-doelman Martin  Lees Verder >