Harde 't 4 3 - 3 (1 - 2) BAS 4
5-4-2014
Schenk Oost, Bovenweg 8 't Harde

Hittestrijd op kunstgras blijft onbeslist

Het mag gerust een kleine schrik worden genoemd, het gevoel dat teweeg werd gebracht bij de BAS-spelers toen bleek dat de wedstrijd bij 't Harde niet gespeeld werd op het gras van veld 3, maar op het naastliggende kunstgrasveld. Toch wist BAS zich staande te houden tegen het sterkere 't Harde: 3-3

Met name in de eerste helft lief BAS bij vlagen goed spel zien. Hoewel de Biddinghuizers snel tegen een 1-0 achterstand aankeken, werd veerkracht getoond. Nog voor rust scoorde Paul Doppenberg twee keer. Eerst uit een met links geschoten voorzet die bij de verre paal via de keeper binnendwarrelde, daarna door vanuit de rechter korte hoek verwoestend binnen te schieten.

In de tweede helft het 't Harde het betere van het spel. Steeds wist de thuisploeg middenvelders vrij te spelen, die dan weer de sterk spelende nummer 9 wisten te vinden. De score werd omgebogen tot 3-2 en even leek het of BAS net als eerder dit seizoen haar meerdere moest erkennen in 't Harde.

Toch werd alsnog een gelijkspel binnengehaald. Pass op Josip, breedleggen op André en diagonaal inschieten: eindstand 3-3.

Volgende week wacht de thuiswedstrijd tegen VSCO. Dan kan de ongeslagen reeks (nu al 5 wedstrijden op rij) hopelijk een vervolg krijgen.

Paul Doppenberg

André ten Cate

HARDE 'T 4 - BAS 4: 3 - 3 (1 - 2)

9' doelpunt 1 - 0
19' doelpunt 1 - 1  Paul Doppenberg (-)
25' doelpunt 1 - 2  Paul Doppenberg (Sieberen Sybesma)

54' doelpunt 2 - 2
61' doelpunt 3 - 2
70' doelpunt 3 - 3  André ten Cate (Josip Tomkic)