Go Ahead K. 10 3 - 1 (2 - 1) BAS 4
26-10-2013, 13:00 uur
Cellesbroek-Middenwetering, Buitenbroeksweg 2 Kampen

BAS laat kansen liggen

Met 14 man (Martijn kwam niet, Tommy bleef als leider op de bank) kon er een compleet team worden opgesteld tegen oud-koploper GoAhead. Ondanks een goede eerste helft werd toch het onderspit gedolven: 3-1.

Met name de eerste helft was BAS gevaarlijk en het kwam dan ook al snel op voorsprong. Onderschepping, pass en het eerste doelpunt van Josip voor BAS. Nog voor de rust was de stand echter al omgebogen. GoAhead profiteerde twee keer van ruimte voorin.

De tweede helft was van BAS-zijde niet optimaal. Er werden, buiten wat afstandsschoten, geen kansen meer gecreëerd en het duurde tot de 3-1 (strafschop) voor BAS weer een beetje wakker werd en met inzet ging spelen. Doelpunten vielen er niet meer, waardoor BAS volgende week thuis tegen 't Harde wat recht te zetten heeft.