BAS 4 - ASV Dronten 4 : 6-5

BAS 4 6 - 5  ASV Dronten 4
20-12-2003

BAS wint van Dronten

Op de laatste speeldag voor de winter waren er maar een paar wedstrijden op sportpark De Schelp in Biddinghuizen. Eén daarvan was de derby tussen BAS 4 en asvDronten 4.

Het werd een amusante wedstrijd voor de neutrale toeschouwer en een positieve voor de Biddinghuizer fans. BAS leidde met de rust met 3-0 en leek de wedstrijd eenvoudig naar zijn hand te kunnen zetten. Na rust werd het 3-1, 4-1, 4-2 en 5-2 voor de thuisploeg.

Genoeg
Toen vonden de bezoekers uit Dronten, die op een derde plaats verkeerden in de stand, het genoeg. De ploeg zette aan en kwam terug tot 5-5. BAS bleef echter doorgaan en haalde verdiend de overwinning binnen. Via Michel Daalmeijer werd het 6-5. Clubtopscorer Erwin ten Cate zorgde voor 4 van de Biddinghuizer treffers.